:::: MENU ::::

Posts Categorized / Balkonbeglazing

 • feb 21 / 2020
 • 0
Terras-/Balkonbeglazing, Balkonbeglazing, Terrasbeglazing

Balkon dicht maken met glas

Balkon voorzien van glas of balkon dicht maken met glas, dit is een vraag die wij ontvingen van een appartement eigenaar uit Eindhoven.

Deze wens komen wij graag geheel vrijblijvend bij u op balkon locatie beluisteren en onze adviseurs zijn dan instaat u dan direct een voorstel/offerte uit te werken voorzien met  alle benodigde tekeningen (direct bij u op locatie).

Onze balkonbeglazing systemen komen uit Finland, geproduceerd door de grootste balkonbeglazingsfabrikant ter wereld al meer dan 30 jaar met alle benodigde zekerheden voor een beproefde balkonbeglazing systeem welke alle klimaat eigenschappen van de afgelopen 70 jaar ruimschoots kan doorstaan. Bel e-mail whatsapp ons voor een bezoekafspraak of bekijk ons op facebook

 • feb 12 / 2020
 • 0
Balkonbeglazing, Terras-/Balkonbeglazing, Terrasbeglazing

Balkonbeglazing in Breda balkonscherm

Wanneer het zonnetje heerlijk schijnt, maar het windje toch nog wat fris is, kan het soms net onaangenaam zijn buiten. Met balkonbeglazing kun je dan tóch lekker op je balkon van de zon genieten, zoals de eigenaar van dit balkon in Breda nu ook kan. Wij hebben dit balkon voorzien van balkonbeglazing vanaf de railing, met wegklapbaar glas om lekker open te kunnen zetten wanneer de wind gezakt is.

 

 • feb 12 / 2020
 • 0
Balkonbeglazing, Terras-/Balkonbeglazing, Terrasbeglazing

Beglazing balkon in Waalwijk balkonscherm

Wij hebben in Waalwijk een prachtige ruimte mogen beglazen, waardoor het grote balkon nu ook heel goed te gebruiken is met het Nederlandse herfst- en winterweer. Bovendien wordt met balkonbeglazing extra energie bespaard door het creëren van een solarium. Zo kan de warmte gemakkelijker binnen gehouden worden op koude dagen. Meer over balkonbeglazing en de voordelen voor u: https://fitinglas.nl/over-fit-in-terrasbalkonbeglazing/balkonbeglazing/

 

 

 

 • feb 12 / 2020
 • 0
Balkonbeglazing Rotterdam
Balkonbeglazing, Terras-/Balkonbeglazing, Terrasbeglazing

Balkonbeglazing Rotterdam balkonscherm

Balkonbeglazing

Dit balkon in Rotterdam hebben we van balkonbeglazing mogen voorzien, zodat ook met mindere weersomstandigheden optimaal kan worden genoten van het prachtige uitzicht.

In een handomdraai zijn de panelen opzij te schuiven, zodat van het weer genoten kan worden zodra het zonnetje tevoorschijn komt.

Voordelen Balkonbeglazing

Balkonbeglazing houdt regen, sneeuw, wind, stof en vogels uit de buurt van u balkon.

Daarmee beschermt balkonbeglazing het oppervlak en de structuren van uw balkon, en vermindert u het onderhoud en reparatie aan uw balkon, waarmee de levensduur van uw balkon optimaal verlengd wordt.

Daarnaast reduceert balkonbeglazing het geluid op uw balkon en in uw woning tot 50%, door het balkon hermetisch af te sluiten van geluiden van buitenaf.

Balkonbeglazing geplaatst in Rotterdam door Fit In-Glas Belder 82g 4704 RK Roosendaal
Balkonbeglazing geplaatst in Rotterdam door Fit In-Glas Roosendaal

Wilt u advies of meer informatie? Neem snel contact met ons op of maak een vrijblijvende afspraak en wij komen bij u langs om de mogelijkheden met u te bespreken.

 • feb 12 / 2020
 • 0
Terrasbeglazing, Balkonbeglazing, Terras-/Balkonbeglazing

Balkonbeglazing terrasbeglazing Bergen op Zoom balkonscherm

We hebben weer prachtige terrasbeglazing mogen plaatsen in omgeving Bergen op Zoom. Met terrasbeglazing maak je je tuin geschikt voor extra veel gebruik, zoals bij regen en kou. De mogelijkheden van terrasbeglazing zijn eindeloos – voeg een complete serre toe aan uw woning, transformeer uw bestaande terras in een overdekte ruimte die elk jaargetijde te gebruiken is, of omlijst uw veranda met in- en uitschuifbare beglazing. Voor ieder wat wils en op maat en per situatie te bepalen. Lees meer over terrasbeglazing door Fit In op de pagina Lumon Terrasbeglazing.

 

 • feb 12 / 2020
 • 0
Balkonbeglazing, Terras-/Balkonbeglazing, Terrasbeglazing

Balkonbeglazing in Zaandam balkonscherm glazen schuifdeur

Dit grote balkon in Zaandam is door balkonbeglazing nu nog optimaler te gebruiken. Is het net te koud, waait het net te hard of is er buiten geluidsoverlast? Dan is het met balkonbeglazing toch mogelijk om van deze heerlijke ruimte te genieten. Wanneer het zonnetje lekker schijnt en je van het buitenleven wilt genieten, is de balkonbeglazing weg te klappen om alles lekker open te zetten. Lees meer over balkonbeglazing op deze pagina. 

 

 • feb 12 / 2020
 • 0
Balkonbeglazing, Terras-/Balkonbeglazing, Terrasbeglazing

Fit In-Glas op grote hoogte glazen balustrade balkonscherm

Fit in-Glas is druk met een groot nieuw project: Zuiderzicht in Antwerpen. Deze duurzame woontoren met hotel en collectieve functies maakt deel uit van de ontwikkeling van ‘Antwerpen Nieuw Zuid’, een nieuw woongebied aan de Schelde in het Zuiden van Antwerpen. Zuiderzicht is met 80 meter hoogte en maar liefst 26 verdiepingen hét nieuwe icoon te noemen van Antwerpen Zuid.

Wij zijn er zeer trots op mee te mogen werken aan de realisatie van dit bijzondere gebouw. Blijf op de hoogte van dit project door onze website in de gaten te houden en onze Facebookpagina facebook.com/fitinglas te liken.
© copyright Fit In-Glas/ Fit In-Systeemwanden | Sitemap | +31 165 76 41 49 |