GLAZEN KEUKEN ACHTERWANDEN

Glazen Keuken Achterwand

Bij Fit in glas is het ook mogelijk een glazen achterwand in uw keuken te plaatsen. Hiermee zorgt u voor een zeer praktische upgrade voor uw keuken en het gebruik ervan. Een glazen achterwand in uw keuken biedt u vele voordelen ten opzichte van andere materialen die gebruikt worden voor plaatsing tegen de keuken achterwand, zoals bijvoorbeeld tegels of RVS.

De voordelen van een glazen keuken achterwand.

  • Een glazen keukenwand is gemakkelijk schoon te maken en schoon te houden. Het is een glad oppervlak zonder voegen en bestaat uit één geheel, waardoor u tevens hygiënischer te werk kunt gaan.   
  • Een glazen keukenwand is bestand tegen hoge temperaturen.        
  • Een glazen keuken achterwand maakt je keuken visueel groter, doordat het licht reflecteert en niet absorbeert. Zo wordt uw keuken veel ruimtelijker en lichter.     
  • Een glazen keuken achterwand van Fit-in Systeemwanden is leverbaar in diverse kleuren, dus u kunt precies de kleur kiezen die u wilt in uw keuken. Zo kunt u gaan voor een gewaagde felle kleur, zodat u van uw glazen keuken achterwand een echte blikvanger maakt in uw keuken of een kleur die precies bij uw keuken past om deze netjes in elkaar over te laten lopen.
  • Uitsparingen voor een stopcontact, afzuigkap of keukenkast is geen probleem bij Fit-in Systeemwanden, de mogelijkheden voor een glazen keuken achterwand zijn dus eindeloos

Bij een glazen keuken achterwand van Fit-in Systeemwanden heeft u bij de montage keuze uit 2 opties:

  1. De glazen keuken achterwand wordt gelijmd en is niet meer demonteerbaar 
  2. De glazen keuken achterwand wordt bevestigd met Dorma Manet Ambient punthouders en is hierdoor altijd demonteerbaar.

Bij Fit in-Glas kunt u rekenen op afwerking op maat en talloze opties die uw persoonlijke voorkeur genieten.

Wij denken heel graag met u mee voor de verschillende mogelijkheden.

Wilt u advies of meer informatie over glazen keuken achterwanden?  

Neem snel contact met ons op of maak een vrijblijvende afspraak en wij komen bij u langs om de mogelijkheden met u te bespreken.

Scroll naar boven