GLAZEN WANDEN

Een glazen wand voor een aantrekkelijke prijs

Fit in Glas levert en monteert een glazen wand op maat tegen een aantrekkelijke prijs. Zowel in uw woning als op kantoor heeft een glazen scheidingswand een open en transparante uitstraling. Zo maakt u er op een simpele manier een zeer stijlvolle ruimte van. Daarnaast neemt de functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid van de ruimte enorm toe.

glazen systeemwanden fit in glas

Een glazen wand tegen een aantrekkelijke prijs geleverd en geïnstalleerd

Glazen wanden zijn ideaal om op een transparante manier ruimtes van elkaar af te scheiden. Om de afscheiding nog functioneler te maken, kunnen de glazen wanden worden voorzien van één of meerdere glazen deuren.

U kunt bijvoorbeeld een glazen wand laten installeren voor een aantrekkelijke prijs. Ook een glazen deur is een mooie optie voor in uw glazen wand. Bekijk voor de opties de pagina voor glazen deuren.

Diverse mogelijkheden

Elke wand is uitvoerbaar in verschillende soorten glas, waarmee u verschillende stijlen bereikt. Zo kiest u bijvoorbeeld voor craquelé glas voor een echt designeffect. Ook is het mogelijk om door middel van Satinato glas een matterend effect te creëren, wat voor privacy-effecten en esthetiek een ideale oplossing is. Daarnaast hebben we ook de allernieuwste technieken van lcd ‘smart’ glas.

Glazen wanden hoeven uiteraard niet geheel af te sluiten. U plaatst bijvoorbeeld voor een mooie prijs bij uw glazen wand een stuk glas tegen tocht of een halve afsluiting van een ruimte maken. Zo creëert u een modern interieur en geniet u van alle privacy.

Vraag direct een offerte bij ons aan

Fit in Glas uit Roosendaal biedt de beste service in beglazingssystemen, van grote tot kleine ideeën. Bent u benieuwd naar de prijs van een glazen wand voor uw pand? Vraag dan direct een offerte aan. Als u benieuwd bent wat wij als specialist in glazen systeemwanden voor u kunnen betekenen, belt u naar +31 165 76 41 49 of [email protected] voor meer informatie.
Scroll naar boven