GLAZEN SCHUIFWAND OP MAAT

Naast een vaste glazen scheidingswand, is het bij Fit in Glas mogelijk om voor een aantrekkelijke prijs een glazen schuifwand op maat te plaatsen met een parkeerstelling. Met een glazen schuifwand sluit u ruimtes geheel van elkaar a of betrekt u deze juist bij elkaar. U creëert een open effect in de ruimte, terwijl u deze op elk gewenst moment afsluit van geluiden van buiten. Ontdek het aanbod en de prijs van een glazen schuifwand op maat voor uw pand.

Diverse mogelijkheden van een glazen schuifwand op maat

Het assortiment glazen schuifwandsystemen varieert van systemen met hoekbeslag voor de grootst mogelijke transparantie tot aan vleugelpanelen met aluminium randprofielen. Deze voldoen tevens aan extra hoge eisen ten aanzien van de warmte- en geluidsisolatie. Ook is het mogelijk om een automatische glazen schuifwand of glazen schuifdeur op maat te plaatsen. De prijs van een glazen schuifwand op maat verschilt per systeem. Wij adviseren u hier graag over.

Geluidsarme glazen schuifpanelen

De soepel en geluidsarm lopende schuifpanelen kunnen op elk gewenst moment met eenvoudige handelingen moeiteloos veilig opzij geschoven worden en ‘op de vierkante meter’ worden geparkeerd.

Vraag direct een offerte aan

Fit in Glas in Roosendaal is dé specialist in glazen systeemwanden. U bent bij ons op de goede plek voor gespecialiseerd advies en professionele service wat betreft een glazen schuifwand op maat. Wij leveren en monteren een perfect eindproduct op maat op basis van uw wensen. Bent u benieuwd naar de prijs van een glazen schuifwand op maat voor uw pand? Vraag dan een offerte bij ons aan. Als u vragen heeft of advies wenst, bereikt u ons op +31 165 76 41 49 of via [email protected].

Scroll naar top