GLAZEN BALKONSYSTEMEN

Voor Architecten en Aannemers

Architecten en Aannemers

Voor architecten en aannemers bieden we op maat gesneden oplossingen voor balkonbeglazing, glazen windschermen, glazen vouwwanden, balustrades en complete tuinkamers.

Modulair glazen balkonsystemen

De modulaire glazen balkonsystemen van Fit in Glas zijn prefab voorzetgevels die op maat gemaakt wordt tussen de borstwering en het plafond van het balkon.

De Balkonbeglazing is gemaakt van geharde gelaagde glazen ruiten, die glijden over

een rail en kunnen volledig of gedeeltelijk worden opengevouwen.

Op basis van uw wensen en ideeën gaan we voor u aan het werk. Van ontwerp tot montage, wij ontzorgen u volledig en voorzien u te allen tijde van een passend advies.

Balkon-en geveloplossingen voor nieuwbouw en renovatieprojecten

Fit in Glas balkonsystemen bieden een flexibele, veilige en duurzame oplossing voor zowel nieuwe als gerenoveerde gebouwen. Met de grenzeloze flexibiliteit van onze

balkonbeglazingssystemen kunnen deze worden toegepast in reeds bestaande

balkons of geheel nieuwe balkons.

De balkonbeglazing is getest op spanning en wind, en zijn extreem licht en schuiven en vouwen gemakkelijk open. Een appartementencomplex, kantoorcomplex of een zorgcomplex voorzien van balkonbeglazing die extra comfort oplevert, geluidswerend en energiebesparend is.

Fit in Glas adviseert u graag vanaf de beginfase bij uw bouwplannen. Het is onze uitdaging om samen tot een passende oplossing te komen.

Balkonbeglazing Veldhoven Fit in Glas

Grote projecten

Fit in Glas heeft ook de expertise in huis om grote projecten uit te kunnen voeren. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van glazen balkonbeglazingssystemen, met veiligheid en service als hoogste prioriteit.

VCA**

Sinds 2020 zijnwij VCA** gecertificeerd. Wij werken uitsluitend met gecertificeerde mensen die hun vak door en door kennen

.(VCA is een beproefd programma waarin diverse branches in de Nederlandse industrie hun kennis en ervaring op het gebied van veilig en gezond werken hebben gebundeld)

Onder handen Project: Zuiderzicht Antwerpen – leveren en plaatsen balkonbeglazing.

Offerte balkonbeglazing project aanvragen

Onze offertes zijn transparant en concurrerend qua prijs.

Vul vrijblijvend ons offerte formulier in, dan nemen wij contact met u op, en bespreken samen uw wensen en mogelijkheden ten aanzien van uw Project. Wij wachten uw aanvraag met belangstelling af.

Scroll naar boven