SATINATO GLAS

Optimale Lumon service en garantie

Gespecialiseerd advies en professionele service

Officieel gecertificeerd partner van Lumon

Lumon beglazingssystemen Fit in Glas Roosendaal

Satinato glas

De glazen systeemwanden van Fit in Glas zijn leverbaar in verschillende soorten glas, waaronder Satinato glas. Dit glas wordt ook wel satijnglas genoemd en creëert een matterend effect. Dit maakt het glas perfect als u een bepaalde ruimte wilt afschermen. Wij adviseren u graag over Satinato glas en de andere soorten glas, zodat u profiteert van de beste maatwerkoplossing voor uw situatie.

Zorg voor meer privacy met Satinato glas

Satinato is een doorschijnend glas waarvan de zijden gelijkmatig gematteerd zijn. Deze mattering zorgt voor een diffuse lichtinval en voorkomt dat buitenstaanders naar binnen kunnen kijken. Vanwege deze eigenschappen is Satinato glas zeer geschikt om te gebruiken als glazen wand voor douches en baden. Ook als u meer privacy wenst in andere ruimten, kan dit glas worden toegepast in bijvoorbeeld glazen deuren en vaste- en verschuifbare scheidingswanden. Onder toepassingen voor buiten vallen onder andere vensters en deuren, balustrades en balkon- en terrasafscheidingen.

balkonscherm raam
Lumon beglazingssystemen Fit in Glas Roosendaal

Laat u adviseren

Satinato glas is een van de verschillende soorten glas dat toegepast kan worden bij de glazen systeemwanden van Fit in Glas uit Roosendaal. Wilt u advies ontvangen over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. U bereikt ons op +31 165 76 41 49 of [email protected]. Van kleine tot grote ideeën: wij denken met u mee.

Vertel ons hoe we contact met je kunnen opnemen.

Documenten uploaden

U kunt hieronder eventueel uw documenten toevoegen.

Hoe kunnen we helpen?
Stel gerust een vraag of laat eenvoudigweg een reactie achter.

Scroll naar boven