:::: MENU ::::

Glazen wanden

Een goede manier om een glazen terras te creëren is met een combinatie van de Lumon terrasbeglazing met een al bestaande overkapping. Frameloos of met frames, deze terrasbeglazing maakt van uw overkapte terras een verlengde ruimte van uw huis en tuin.

Wanneer u glazen wanden laat plaatsen, zijn hierin twee opties te onderscheiden: Wegklapbaar glas en verschuifbaar glas.

Wegklapbaar glas

De wegklapbare terrasbeglazing van Lumon is zeer gemakkelijk opzij te schuiven en in te trekken, waardoor u op verschillende manieren gebruik kunt maken van uw terras. De glazen panelen openen gemakkelijk met een handvat soortgelijk aan het handvat van een autodeur. Zodra deze geopend wordt, schuiven de glazen panelen gemakkelijk opzij en vouwt u deze gemakkelijk tegen elkaar naar de zijkant. Alle glazen panelen kunnen opzij worden gekanteld, maar u kunt ook een deel dicht laten voor gedeeltelijke bescherming.

Elegante aluminiumprofielen worden aan het plafond en de vloer bevestigd. Aan deze profielen worden geharde frameloze glazen panelen van 6, 8 of 10 millimeter dik bevestigd, welke winden tot wel 300 kilometer per uur kunnen weerstaan. De panelen zijn weliswaar stevig, maar zijn licht van gewicht en gemakkelijk te schuiven en opzij te klappen.

Wanneer alle glazen panelen opzij zijn geklapt, kunnen deze worden vergrendeld zodat ze niet zullen bewegen of gaan klapperen in de wind. Een sleutelslot is beschikbaar als accessoire op het handvat, om de terrasbeglazing veilig op slot te doen.

Verschuifbaar glas

Onze verschuifbare terrasbeglazing is ons nieuwste product en onze meest kostenbesparende optie. De glazen panelen kunnen opengeschoven worden langs de rails zonder uit te vouwen. De geharde ruiten zijn 6, 8 of 10 millimeter dik en zijn bevestigd aan profielen aan het plafond en de vloer. De ruiten zijn voorzien van een elegant frame, Waardoor de ruiten strak tegen elkaar aan sluiten.

 
© copyright Fit In-Glas/ Fit In-Systeemwanden | Sitemap | +31 165 76 41 49 |