:::: MENU ::::

Glazen wand

Zowel in uw woning als op kantoor heeft een glazen scheidingswand een open en transparante uitstraling en u maakt er op een simpele manier een zeer stijlvolle ruimte van. Daarnaast neemt de functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid van de ruimte enorm toe.

Elke wand is uitvoerbaar in verschillende soorten glas, waarmee u verschillende stijlen kunt bereiken. Zo kunt u bijvoorbeeld gaan voor craquelé glas, voor een echt design effect. Ook is het mogelijk door middel van een eigen design de glazen wand minder transparant te maken, wat voor privacy effecten en esthetiek een ideale oplossing is. Daarnaast hebben we ook de allernieuwste technieken van LCD ‘Smart’ Glas. Daarmee kunt u, wanneer u wilt, de glazen wand ondoorzichtig of doorzichtig maken. Kijk voor nog meer opties snel bij alle soorten glas die we bieden.

 

Glazen wanden zijn ideaal om op een transparante manier ruimtes van elkaar af te scheiden. Om de afscheiding nog functioneler te maken, kunnen de glazen wanden worden voorzien van één of meerdere glazen deuren. U kunt bij Fit-in Glas bijvoorbeeld een glazen schuifwand laten installeren en ook een glazen deur is een mooie optie voor in uw glazen wand. Bekijk voor de opties voor glazen deuren die Fit-in Glas biedt, de pagina voor glazen deuren.

Glazen wanden hoeven uiteraard niet geheel af te sluiten. Andere toepassingen voor glazen wanden kunnen bijvoorbeeld ook zijn om een stuk glas tegen tocht te plaatsen of om een halve afsluiting van een ruimte te maken voor een mooi modern interieur of privacy.
© copyright Fit In-Glas/ Fit In-Systeemwanden | Sitemap | +31 165 76 41 49 |