:::: MENU ::::

Glazen schuifwand

Naast een vaste glazen scheidingswand, is het bij Fit in Systeemwanden ook mogelijk een glazen schuifwand te plaatsen met een parkeerstelling.

Het assortiment glazen schuifwandsystemen bij Fit-in Systeemwanden varieert van systemen met hoekbeslag voor de grootst mogelijke transparantie tot aan vleugelpanelen met aluminium randprofielen, die tevens aan extra hoge eisen ten aanzien van de warmte- en geluidsisolatie voldoen. Ook is het mogelijk een automatische glazen schuifwand/schuifdeur te plaatsen.  

De soepel en geluidsarm lopende schuifpanelen kunnen op elk gewenst moment met eenvoudige handelingen moeiteloos veilig opzij geschoven worden, en “op de vierkante meter” worden geparkeerd. 

Bij Fit-in Systeemwanden kunt u rekenen op afwerking op maat en talloze opties die uw persoonlijke voorkeur genieten. Wij denken heel graag met u mee voor de verschillende mogelijkheden. Wilt u advies of meer informatie over glazen wanden?Neem snel contact met ons op of maak een vrijblijvende afspraak en wij komen bij u langs om de mogelijkheden met u te bespreken.
© copyright Fit In-Glas/ Fit In-Systeemwanden | Sitemap | +31 165 76 41 49 |