OVER LUMON

BEGLAZINGSSYSTEMEN

Lumon beglazingssystemen Fit in Glas Roosendaal

Lumon Beglazingssytemen

Lumon Inc is een Fins merk dat gespecialiseerd is in glazen en aluminium constructies. Het merk werd opgericht in 1978 in Outokumpu, Finland.

In 1989 ontstond bij Lumon de uitvinding van naar binnen draaiende balkonruiten zonder het gebruik van verticale frames. Gedurende dat jaar werd de verkoop en installatie uitgebreid van Helsinki naar het westen en het noorden van Finland.

In de loop van 1996 lanceerde Lumon het nieuwe 21e eeuws balkonbeglazinssysteem en begon zij met de productie van aluminium balustrades, glazen terrassen en aanvullende ruiten voor bestaande ramen. Sinds 2001 is Lumon begonnen met glazen gevels en aluminium deuren en ramen.

Tegenwoordig wordt een derde van de balkonbeglazing systemen van Lumon geëxporteerd naar 79 verschillende landen.

Lumon-kwaliteit wordt wereldwijd erkend

Gespecialiseerd in design, glasproductie en aluminium is Lumon een belangrijke speler op de Europese balkon- en terrasmarkt. Het hoofdkantoor is gevestigd in Kouvola, Finland, met dochterondernemingen in Zweden, Noorwegen, Denemarken, Duitsland, Zwitserland, Spanje, Frankrijk, Rusland, Canada, de VS en partners in veel meer landen.

Inspiratie Gallery

Lumon Beglazingssystemen

Click op de afbeelding voor groter formaat

Fit in Glas Lumon Beglazingssystemen

Fit in Glas Beglazingssystemen is officieel gecertificeerd partner van Lumon en wij bieden daarmee een optimale Lumon service en garantie. Zo kunt u er van op aan dat ieder product meerdere malen is getest op gebruiksvriendelijkheid en levensduur en zorgen wij ervoor dat deze gewaarborgd worden. Daarnaast bieden wij tevens Lumon service voor bestaande Lumon installaties overal in Nederland.

Bij Fit in-Glas kunt u rekenen op afwerking op maat en talloze opties die uw persoonlijke voorkeur genieten.

Wij denken heel graag met u mee voor de verschillende mogelijkheden.

Wilt u advies of meer informatie over beglazingssystemen? 

Neem snel contact met ons op of maak een vrijblijvende afspraak en wij komen bij u langs om de mogelijkheden met u te bespreken.

Scroll naar top