OVER LUMON BEGLAZINGSSYSTEMEN

Lumon beglazingssystemen Fit in Glas Roosendaal

Lumon Beglazingssytemen

Fit in Glas in Roosendaal is dé specialist in glazen systeemwanden. U bent bij ons op de goede plek voor gespecialiseerd advies en professionele service wat betreft een glazen schuifwand op maat. Wij leveren en monteren een perfect eindproduct op maat op basis van uw wensen. Bent u benieuwd naar de prijs van een glazen schuifwand op maat voor uw pand? Vraag dan een offerte bij ons aan. Als u vragen heeft of advies wenst, bereikt u ons op +31 165 76 41 49 of via [email protected]

Lumon: al jaren een erkend expert in balkonbeglazing

In 1989 ontstond bij Lumon de uitvinding van balkonruiten die naar binnen draaien, zonder het gebruik van verticale frames. Gedurende dat jaar werd de verkoop en installatie uitgebreid van Helsinki naar het westen en het noorden van Finland. In de loop van 1996 lanceerde Lumon de nieuwe 21e-eeuwse systemen voor balkonbeglazing en begon met de productie van aluminium balustrades, glazen terrassen en aanvullende ruiten voor bestaande ramen. Sinds 2001 is Lumon begonnen met glazen gevels en aluminium deuren en ramen. Tegenwoordig wordt een derde van de systemen voor balkonbeglazing van Lumon geëxporteerd naar 79 verschillende landen.

De kwaliteit van Lumon wordt wereldwijd erkend

Gespecialiseerd in design, glasproductie en aluminium, is Lumon een belangrijke speler op de Europese balkon- en terrasmarkt. Het hoofdkantoor is gevestigd in Kouvola, Finland, met dochterondernemingen in Zweden, Noorwegen, Denemarken, Duitsland, Zwitserland, Spanje, Frankrijk, Rusland, Canada, de Verenigde Staten en partners in veel meer landen.

Inspiratie Gallery

Lumon Beglazingssystemen

Click op de afbeelding voor groter formaat

Partner van Lumon Beglazinssystemen

Fit in Glas is officieel gecertificeerd partner van Lumon. Wij bieden daarmee een optimale Lumon-service en -garantie. Zo kunt u er van op aan dat ieder product meerdere malen is getest op gebruiksvriendelijkheid en levensduur en zorgen wij ervoor dat deze aspecten gewaarborgd worden. Daarnaast bieden wij tevens Lumon-service voor bestaande Lumon-installaties overal in Nederland.

Vraag direct een offerte aan

Als officieel partner van Lumon bieden wij een zeer uitgebreid assortiment aan opties voor balkonbeglazing bij uw woning of kantoor aan. U profiteert van balkonbeglazing van Lumon op maat en talloze opties die aansluiten op uw persoonlijke voorkeur. Bent u benieuwd hoe wij u van dienst kunnen zijn? Vraag direct een offerte bij ons aan of neem contact met ons op via +31 165 76 41 49 of [email protected]. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u tijdens een persoonlijke afspraak.