:::: MENU ::::

Aluminium deurkozijn

Maatwerk aluminium kozijnen van Fit In bestaan uit lichte profielen en een beproefde techniek. Alle modellen zijn snel leverbaar en laten zich uitstekend toepassen voor inbouw of renovatie. Het complete kozijn functioneert als voor een gewone draaideur. In combinatie met een aluminium deurkozijn zijn verschillende opties voor het beslag verkrijgbaar; draaipunten en sloten in combinatie met strakke krukken kunnen ervoor zorgen dat uw woning of kantoor een strak, modern uiterlijk krijgt. Ook kunt u met klassiekere elementen zorgen voor een klassieke uitstraling. Ook kunt u kiezen een slot te plaatsen; een cilinderslot, wc-sluiting of alleen een loopslot.

 

De glazen deuren in uw woning doet u meerdere malen per dag open en dicht. Om klemmen en fouten te voorkomen is het belangrijk dat het aluminium deurkozijn op de juiste manier geplaatst wordt. Fit in-Glas beschikt over de juiste kennis, ervaring en materialen om uw glazen deur en aluminium deurkozijn probleemloos te plaatsen.

Een aluminium deurkozijn geeft uw woning of kantoor een natuurlijke, strakke uitstraling. Ook heeft een aluminium deurkozijn een zeer lange levensduur en vraagt geen geregeld onderhoud. Wilt u een aluminium deurkozijn laten plaatsen voor een buitendeur? Ook dat maakt het materiaal voor u mogelijk.

Er zijn veel mogelijkheden voor aluminium deurkozijnen in combinatie met een glazen deur en de verschillende soorten beslag hierin. U kunt uw deur volledig personaliseren naar wens en geheel op maat laten maken.

Bij Fit in-Glas kunt u rekenen op afwerking op maat en talloze opties die uw persoonlijke voorkeur genieten. Wij denken heel graag met u mee voor de verschillende mogelijkheden. Wilt u advies of meer informatie over aluminium deurkozijnen? Neem snel contact met ons op of maak een vrijblijvende afspraak en wij komen bij u langs om de mogelijkheden met u te bespreken.
© copyright Fit In-Glas/ Fit In-Systeemwanden | Sitemap | +31 165 76 41 49 |