OVER FIT IN GLAS

Fit in Glas Team

Van kleine tot grote ideeën, bij Fit In-Glas bent u aan het juiste adres voor al uw glaswerk

Door de verscheidenheid aan mogelijkheden is de vraag naar maatwerk producten enorm gestegen. Fit in Glas is al sinds 1992 dé specialist op het gebied van maatwerk glas, naar ieders persoonlijke wens.

Wij bieden u gespecialiseerd advies en professionele service om eindproducten op maat te leveren, inclusief inmeten en monteren ervan.

Wij zijn altijd bezig innovatieve oplossingen te leveren en oplossingen op maat te maken. Indien uw wens op het gebied van glas niet op de website staat bent u altijd vrij contact met ons op te nemen, zodat wij samen met u kunnen werken aan een passende oplossing.

 

Van aanvraag tot oplevering, wij streven ernaar u te ontzorgen!

Professional Specialist

Kleine en Grote Ideeën

Precise Builders

Fit in Glas Service

Wat bieden wij?

Fit in Glas is een officieel gecertificeerd partner van Fit in Glas en bieden daarmee de optimale Fit in Glas service en garantie. Zo kunt u er van op aan dat ieder product meerdere malen is getest op gebruiksvriendelijkheid en levensduur en zorgen wij ervoor dat deze gewaarborgd worden. Daarnaast biedt Fit in Glas Fit in Glas service voor bestaande Fit in Glas installaties in Nederland.

Van kleine tot grote ideeën, bij Fit In-Glas bent u aan het juiste adres voor al uw glaswerk. Dij denken heel graag met u mee voor de verschillende mogelijkheden.Wilt u advies of meer informatie?

Missie

Op innovatieve wijze onze producten aan te passen naar de wensen van de klant door oplossingen op maat te leveren..

Visie

Van kleine tot grote ideeën, bij Fit In-Glas bent u aan het juiste adres voor al uw glazen balkon en terrasschermen. Wij denken heel graag met u mee voor de verschillende mogelijkheden.

Prijs

Topkwaliteit voor een marktconforme prijs.

Vraag direct een offerte bij ons aan

Fit in Glas uit Roosendaal biedt de beste service in beglazingssystemen, van grote tot kleine ideeën. Bent u benieuwd naar de prijs van een glazen wand voor uw pand? Vraag dan direct een offerte aan. Als u benieuwd bent wat wij als specialist in glazen systeemwanden voor u kunnen betekenen, belt u naar +31 165 76 41 49 of [email protected] voor meer informatie.
Scroll naar boven