SAHECO Schuifdeuren

Schuifdeursystemen – SAHECO

Saheco Compact Glas (70 kg) Familie

Saheco SV-X70

SV-X70 is een compacte schuifdeur systeem voor frameloze glaspanelen met een maximaal gewicht van 70 kg, waarbij de nieuwste technologie wordt gecombineerd met een aantrekkelijk minimalistisch ontwerp. 

Het systeem is snel en eenvoudig te installeren en bijzonder geschikt voor huishoudelijke en commerciële toepassingen, waar het naadloos in elk ontwerp kan worden geïntegreerd.


Geschikt voor glaspanelen van 8-10 mm dikte

De SV-X70 is geschikt voor glaspanelen met een dikte van 8-10 mm en een maximaal gewicht van 70 kg. De SV-X70 verbergt al zijn schuifcomponenten in de bovenste rail, wat een aangenaam esthetisch uiterlijk geeft. Er is keuze tussen een anti-shock remsysteem en/of een softbrake-functie, waardoor een geavanceerde en aangename glijactie wordt geboden en tegelijkertijd de veiligheid wordt vergroot; vingers worden beschermd tegen beknelling bij de sluitcyclus van het glaspaneel, dat zelf ook wordt beschermd tegen stootschade. 

Plafond en Wandmontage

SV-X70 wordt aangeboden voor zowel plafond- als wandmontage; voor wandmontage biedt het systeem een ​​unieke eigenschap, doordat de afstand tussen de muur en het glaspaneel kan worden aangepast van minimaal 16 mm tot 24 mm, afhankelijk van de ontwerpvereisten, waardoor een nuttige veelzijdigheid wordt toegevoegd aan de andere voordelen van het systeem .

Twee topuitvoeringen

De SV-X70 wordt aangeboden in twee topuitvoeringen; Gesatineerd geanodiseerd aluminium en een hoogwaardige afwerking van geborsteld roestvrij staal. Daarnaast is het systeem getest tot 100.000 cycli in overeenstemming met de Europese prestatienormen EN1527 / EN1670.

Voor meer informatie, download dan de SAHECO SV-X70 Catalogus

Saheco Frame Glass schuifdeur

Saheco Frame Glass

Frame-familie biedt een omtrek frame voor glaspanelen. Het is compatibel met X70 / X110-systemen van de Compact Glass-familie van Saheco.

Met Frame kunt u uw glazen schuifdeuren transformeren en uw woning of winkel een elegante, moderne en minimalistische uitstraling geven.

Geschikt voor glaspanelen van 10 mm dikte

Geschikt voor glaspanelen van 10mm dikte en 70 tot 110 kg per paneel. Het wordt aangeboden in drie afwerkingen: mat zwart gelakt aluminium, mat wit gelakt aluminium en mat zilver geanodiseerd aluminium.

Voor meer informatie, download dan de SAHECO Frame Glass Catalogus

Installatie Varianten

Glazen schuifdeur voor kamerindeling en deuropeningen 1 paneel

Glazen schuifdeur voor kamerindeling en deuropeningen / 1 paneel

Glazen schuifdeur voor kamerindeling en deuropeningen 1+1 paneel

Glazen schuifdeur voor kamerindeling en deuropeningen / 1+1 panelen

Glazen schuifdeur voor kamerindeling en deuropeningen met vast glas / 1 paneel

Glazen schuifdeur voor kamerindeling en deuropeningen met vast glas / 1 paneel

Inspiratie Gallery

Click op de afbeelding voor groter formaat

Offerte SAHECO Schuifdeursysteem Aanvragen !

Wil je een schuifdeursysteem op maat en/of inclusief montage? Ook dat is mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op.

Onze offertes zijn transparant en concurrerend qua prijs.

Vul vrijblijvend ons antwoord formulier in, dan nemen wij contact met u op, en bespreken samen uw wensen en mogelijkheden ten aanzien van uw schuifdeur. Wij wachten uw aanvraag met belangstelling af.

Scroll naar boven