GLAZEN SCHUIFDEUREN

Een glazen schuifdeur voor een aantrekkelijke prijs

Een glazen schuifdeur realiseert een sterk ruimtelijk effect in uw woning of kantoor en is bij ons verkrijgbaar tegeneen aantrekkelijke prijs. Onze glazen schuifdeuren worden zonder in het oog springende zij- en onderprofielen gemonteerd. De schuifdeuren kunnen naar wens langs de muur schuiven of in een holle muur verdwijnen in open stand. De glazen schuifdeur kan zowel aan de wand als aan het plafond gemonteerd worden.

Diverse mogelijkheden van een glazen schuifdeur voor een aantrekkelijke prijs

Een schuifdeur die open staat, neemt vrijwel geen ruimte in, zoals een reguliere deur dat wel doet. Een glazen schuifdeur kan immers wegvallen in een wand of langs de muur lopen.

De opties voor een glazen schuifdeur zijn eindeloos en altijd voor een aantrekkelijke prijs. U creëert hiermee bijvoorbeeld een strak, maar ook een klassiek design in uw woning .

U uit uw persoonlijke smaak met het glas dat gebruikt wordt voor uw glazen schuifdeur. Kiest u bijvoorbeeld voor een luxe uitstraling met helder glas of misschien voor (gedeeltelijk) gematteerd glas?

Voor een glazen schuifdeur die er echt moet uitspringen, zijn tegenwoordig tegen een goede prijs verschillende bewerkingen mogelijk. Met professionele printtechnieken kunnen bijvoorbeeld diverse motieven op de deur aangebracht wordt. Zo wordt uw glazen schuifdeur een échte blikvanger!

Ook in het deurbeslag zijn vele opties

Fit in Glas is officieel Lumon-partner en wij bieden daarmee een zeer uitgebreid assortiment aan opties voor uw glazen schuifdeur voor een aantrekkelijke prijs. Alle materialen en opties die mogelijk zijn, zorgen voor een lange levensduur van uw glazen schuifdeur en maken van uw deur op esthetisch gebied een bijzonder aandachtspunt van uw kantoor of woning. Wilt u niet alleen een glazen deur maar ook een glazen wand? Dat is natuurlijk ook mogelijk bij ons! Kijk nu snel voor de mogelijkheden op de pagina glazen wanden.

Fit in Glas glazen schuifdeuren

Automatische schuifdeuren

Wilt u uw schuifdeur automatisch laten openen en sluiten? Ook die optie is mogelijk bij Fit in Glas. Een automatische schuifdeur is een ideale optie om ingangen en doorgangen in gebouwen betrouwbaar, energie-efficiënt en drempelvrij uit te voeren.

Montage van een glazen schuifdeur

U laat zowel binnen als buiten een glazen schuifdeur monteren tegen een mooie prijs. Kijk voor glazen schuifdeuren met exterieur gebruik bij onze terras-/balkonbeglazing en verleng uw woning naar buiten met een terras of balkon dat u in alle seizoenen kunt gebruiken.

Ontdek de prijs van een glazen schuifwand voor uw pand

Bij Fit in Glas uit Roosendaal rekent u op een perfect afgewerkte glazen schuifwand op maat. U geniet dan ook van een product dat jarenlang meegaat. Bent u benieuwd naar de prijs van een glazen schuifwand voor uw pand? Vraag dan direct een offerte aan of maak vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden met ons te bespreken. U neemt hiervoor contact met ons op via +31 165 76 41 49 of [email protected].

Inspiratie Gallery

Click op de afbeelding voor groter formaat