GLAZEN SCHUIFDEUREN

Glazen Schuifdeuren

Schuifdeuren van glas geven een sterk ruimtelijk effect in uw woning of kantoor. Onze glazen schuifdeuren worden zonder in het oog springende zij- en onderprofielen gemonteerd. De schuifdeuren kunnen naar wens langs de muur schuiven of in een holle muur verdwijnen in open stand. De glazen schuifdeur kan zowel aan de wand als aan het plafond gemonteerd worden.

Diverse mogelijkheden

Een schuifdeur die open staat, neemt vrijwel geen ruimte in, zoals een reguliere deur. Een glazen schuifdeur van Fit-in Glas kan immers wegvallen in een wand of langs de muur lopen.

De opties voor een glazen schuifdeur van Fit-in Glas zijn eindeloos; een glazen schuifdeur kan bijvoorbeeld zorgen voor een strak design in uw woning, maar ook een klassieke stijl kan worden gerealiseerd met een glazen schuifdeur.

Het glas dat gebruikt wordt voor uw glazen schuifdeur is een keuze die ervoor kan zorgen dat u een persoonlijke smaak kunt uiten; kiest u voor voor een luxe uitstraling liever voor helder glas of misschien voor (gedeeltelijk) gematteerd glas?

Voor een schuifdeur die er echt moet uitspringen, zijn tegenwoordig zelfs verschillende bewerkingen mogelijk, zoals een motief die met professionele printtechnieken op de deur aangebracht wordt. Zo wordt uw glazen schuifdeur een echte blikvanger!

Ook in het deurbeslag zijn vele opties

Fit-in Glas is officieel Lumon partner, en wij bieden daarmee een zeer uitgebreid assortiment aan opties voor uw glazen schuifdeur.

Alle materialen en opties die mogelijk zijn, zorgen voor een lange levensduur van uw glazen schuifdeur en maken van uw deur op esthetisch gebied een echt aandachtspunt van uw woning of kantoor.

Wilt u niet alleen een glazen deur maar ook een glazen wand?

Dat is bij Fit-in Glas natuurlijk ook mogelijk! Kijk nu snel voor de mogelijkheden op de pagina glazen wanden.

Fit in Glas glazen schuifdeuren

Automatische schuifdeuren

Wilt u uw schuifdeur automatisch laten openen en sluiten? Ook die optie is mogelijk bij Fit-in Glas. Een automatische schuifdeur is een ideale optie om ingangen en doorgangen in gebouwen betrouwbaar, energie-efficiënt en drempelvrij uit te voeren.

Glazen schuifdeur montage

U kunt zowel binnen als buiten glazen schuifdeuren laten monteren door Fit-in Glas. Kijk voor glazen schuifdeuren met exterieur gebruik bij onze terras-/balkonbeglazing en verleng uw woning naar buiten met een terras of balkon dat in alle seizoenen te gebruiken is.

Bij Fit in-Glas kunt u rekenen op afwerking op maat en talloze opties die uw persoonlijke voorkeur genieten.

Wij denken heel graag met u mee voor de verschillende mogelijkheden.

Wilt u advies of meer informatie over glazen schuifdeuren? 

Neem snel contact met ons op of maak een vrijblijvende afspraak en wij komen bij u langs om de mogelijkheden met u te bespreken.

Inspiratie Gallery

Click op de afbeelding voor groter formaat
Scroll naar top