GLAZEN PENDELDEUREN

Glazen Pendeldeur

Verruim uw woning met een glazen pendeldeur van Fit in Glas. Een glazen pendeldeur is een deur van glas die twee kanten op scharniert. Een kozijn is in dit geval niet nodig; zo houdt u nog meer (loop)ruimte over. Deze deuren hebben een zelfsluitende werking en hebben aan de boven- en onderkant een scharnierpunt.

Diverse mogelijkheden van een glazen pendeldeur

De opties voor glazen deuren zijn eindeloos. Een glazen pendeldeur zorgt bijvoorbeeld voor een strak design in uw woning, maar ook een klassieke stijl kan worden gerealiseerd.

Het glas dat gebruikt wordt voor uw glazen pendeldeur is een keuze die ervoor zorgt dat u uw persoonlijke smaak kunt uiten. Kiest u bijvoorbeeld liever voor helder glas voor een luxe uitstraling of misschien voor (gedeeltelijk) gematteerd glas?

Voor een pendeldeur die er echt moet uitspringen, zijn tegenwoordig zelfs verschillende bewerkingen mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een motief dat met professionele printtechnieken op de deur aangebracht wordt. Zo wordt uw glazen pendeldeur een echte blikvanger!

Assortiment

Niet alleen in soorten glas (waaronder Satinato glas) kunnen wij veel bereiken; ook in het beslag en zijn vele opties mogelijk. Wij zijn bijvoorbeeld officieel Lumon-partner. Daarmee bieden wij een zeer uitgebreid assortiment aan scharnier-, deurkruk-, slotkast- en kozijnopties.

Alle mogelijke materialen en opties zorgen voor een lange levensduur van uw pendeldeur. Ook maken deze van uw deur op esthetisch gebied een echt aandachtspunt van uw woning of kantoor. Wilt u niet alleen een glazen deur maar ook een glazen wand? Dat is natuurlijk ook mogelijk! Kijk nu snel voor de mogelijkheden op de pagina glazen wanden.

Neem direct contact met ons op

Bij Fit in Glas in Roosendaal rekent u op afwerking op maat en talloze opties die uw persoonlijke voorkeur genieten. Wij denken heel graag met u mee over de verschillende mogelijkheden. Wilt u advies of meer informatie over een glazen pendeldeur op maat? Neem snel contact met ons op via +31 165 76 41 49 of [email protected]. U kunt ook een vrijblijvende afspraak maken, waarna wij bij u langskomen om de mogelijkheden met u te bespreken.

Scroll naar top