GLAZEN PENDELDEUREN

Glazen Pendeldeuren

Verruim uw woning met een glazen pendeldeur van Fit in-Glas. Een pendeldeur is een deur die twee kanten op scharniert; een kozijn is in dit geval niet nodig, zo houdt u nog meer (loop)ruimte over. Deze deuren hebben een zelfsluitende werking en hebben aan de boven- en onderkant een scharnierpunt.

Diverse mogelijkheden

De opties voor een glazen pendeldeur zijn eindeloos; een glazen pendeldeur kan bijvoorbeeld zorgen voor een strak design in uw woning, maar ook een klassieke stijl kan worden gerealiseerd met een glazen pendeldeur.

Het glas dat gebruikt wordt voor uw glazen pendeldeur is een keuze die ervoor kan zorgen dat u een persoonlijke smaak kunt uiten; kiest u voor voor een luxe uitstraling liever voor helder glas of misschien voor (gedeeltelijk) gematteerd glas?

Voor een pendeldeur die er echt moet uitspringen, zijn tegenwoordig zelfs verschillende bewerkingen mogelijk, zoals een motief die met professionele printtechnieken op de deur aangebracht wordt. Zo wordt uw glazen pendeldeur een echte blikvanger!

Assortiment

Niet alleen in soorten glas kunnen wij veel bereiken, ook in het beslag en zijn vele opties mogelijk.Fit-in Glas is officieel Lumon partner, en wij bieden daarmee een zeer uitgebreid assortiment aan scharnier-, deurkruk-, slotkast- en kozijnopties.

Alle materialen en opties die mogelijk zijn, zorgen voor een lange levensduur van uw glazen deur en maken van uw deur op esthetisch gebied een echt aandachtspunt van uw woning of kantoor.Wilt u niet alleen een glazen deur maar ook een glazen wand?

Dat is bij Fit-in Glas natuurlijk ook mogelijk! Kijk nu snel voor de mogelijkheden op de pagina glazen wanden.

Bij Fit in-Glas kunt u rekenen op afwerking op maat en talloze opties die uw persoonlijke voorkeur genieten.

Wij denken heel graag met u mee voor de verschillende mogelijkheden.

Wilt u advies of meer informatie over glazen pendeldeuren? 

Neem snel contact met ons op of maak een vrijblijvende afspraak en wij komen bij u langs om de mogelijkheden met u te bespreken.

Scroll naar top