GLAZEN AANSLAGDEUREN

Glazen aanslagdeur

Een aanslagdeur is niets anders dan een deur die simpelweg in een al bestaand kozijn geplaatst wordt. Een aanslagdeur scharniert altijd een kant op, met twee of drie scharnieren.

Glazen aanslagdeuren zijn er bij Fit in-Glas in verschillende variaties; stompe deuren of opdekdeuren.

Indien uw bestaande deur in dichte stand geheel in het kozijn valt is er sprake van een stomp kozijn en deur. Indien uw bestaande deur in dichte stand deels op het kozijn ligt en er deels in valt, is er sprake van een opdekkozijn en deur.

Diverse mogelijkheden

Elke reguliere aanslagdeur kunt u laten vervangen door een glazen aanslagdeur bij Fit-in Glas. Voor ieder wat wils en geheel op maat, dus passend in uw interieur en bij uw stijl.

De opties voor een glazen aanslagdeur zijn eindeloos; een glazen aanslagdeur kan bijvoorbeeld zorgen voor een strak design in uw woning, maar ook een klassieke stijl kan worden gerealiseerd met een glazen aanslagdeur.

Het glas dat gebruikt wordt voor uw glazen aanslagdeur is een keuze die ervoor kan zorgen dat u een persoonlijke smaak kunt uiten; kiest u voor voor een luxe uitstraling liever voor helder glas of misschien voor (gedeeltelijk) gematteerd glas?

Voor een aanslagdeur die er echt moet uitspringen, zijn tegenwoordig zelfs verschillende bewerkingen mogelijk, zoals een motief die met professionele printtechnieken op de deur aangebracht wordt.

Zo wordt uw glazen aanslagdeur een echte blikvanger!

Ook in het deurbeslag zijn vele opties

Fit-in Glas is officieel Lumon partner, en wij bieden daarmee een zeer uitgebreid assortiment aan scharnier-, deurkruk-, slotkast- en kozijnopties.

Alle materialen en opties die mogelijk zijn, zorgen voor een lange levensduur van uw glazen deur en maken van uw deur op esthetisch gebied een echt aandachtspunt van uw woning of kantoor.

Bij Fit in-Glas kunt u rekenen op afwerking op maat en talloze opties die uw persoonlijke voorkeur genieten.

Bij Fit in-Glas kunt u rekenen op afwerking op maat en talloze opties die uw persoonlijke voorkeur genieten.

Wij denken heel graag met u mee voor de verschillende mogelijkheden.

Wilt u advies of meer informatie over glazen aanslagdeuren? 

Neem snel contact met ons op of maak een vrijblijvende afspraak en wij komen bij u langs om de mogelijkheden met u te bespreken.

Inspiratie Gallery

Click op de afbeelding voor groter formaat