TERRASBEGLAZING

Terrasoverkapping Fit in Glas Roosendaal

Terrasbeglazing voor uw terrasoverkapping

Geniet het hele jaar van uw terras!

Maak van uw terras een echte wintertuin met terrasbeglazing en geniet het gehele jaar van een verruiming van uw woning.

De mogelijkheden van terrasbeglazing zijn eindeloos – voeg een complete serre toe aan uw woning, transformeer uw bestaande terras in een overdekte ruimte die elk jaargetijde te gebruiken is, of omlijst uw veranda met in- en uitschuifbare beglazing.

Mogelijkheden terrasbeglazing

Windscherm

De mogelijkheden van terrasbeglazing zijn eindeloos – voeg een complete serre toe aan uw woning, transformeer uw bestaande terras in een overdekte ruimte die elk jaargetijde te gebruiken is, of omlijst uw veranda met in- en uitschuifbare beglazing.

Voor ieder wat wils en op maat en per situatie te bepalen. Bekijk hier alvast een aantal mogelijkheden die als standaard elementen kunnen dienen, van waaruit we een op maat gemaakte oplossing kunnen bieden.

Voordelen terrasbeglazing

Naast het gebruik in alle jaargetijden biedt Fit in Glas terrasbeglazing u nog veel meer voordelen. Zo beschermt de beglazing bijvoorbeeld uw terras, voegt het extra veiligheid toe aan uw woning en bespaart het energie.

Terrasbeglazing beschermt

Fit in Glas terrasbeglazing houdt regen, sneeuw, wind, stof en vogels uit de buurt van uw terras.

Daarmee beschermt terrasbeglazing het oppervlak en de structuren van uw terras, en vermindert u het onderhoud en reparatie aan uw terras, waarmee de levensduur van uw terras optimaal verlengd wordt.

Daarnaast reduceert terrasbeglazing het geluid op uw

terras en in uw woning tot 50%, door het terras hermetisch af te sluiten van geluiden van buitenaf.

Terrasbeglazing biedt veiligheid

Door uw terras te beglazen, zorgt u voor meer veiligheid van uw woning.

De glazen units zijn gemakkelijk en veilig te vergrendelen, waarmee uw veiligheid en de veiligheid van uw woning gewaarborgd wordt.

De glazen units zijn gemakkelijk naar binnen te openen, waardoor deze gemakkelijk en veilig te reinigen zijn. Daarnaast sluit de terrasbeglazing veilig af van de buitenwereld met veiligheidsglas, om ongewenste zaken buiten te houden.

Terrasbeglazing is energiezuinig

U zult met Fit in Glas terrasbeglazing ook geld

besparen op uw energierekening.

Meerdere studies op onze terrasbeglazing laten zien het totale energieverbruik van uw woning aanzienlijk verminderd wordt door het creëren van een solarium.

U houdt de warmte gemakkelijker binnen op koude dagen en op warme dagen kunt u de terrasbeglazing in zijn geheel openschuiven

om frisse lucht binnen te laten.

Inspiratie Gallery

Click op de afbeelding voor groter formaat

Bij Fit in-Glas kunt u rekenen op afwerking op maat en talloze opties die uw persoonlijke voorkeur genieten.

Wij denken heel graag met u mee voor de verschillende mogelijkheden.

Wilt u advies of meer informatie over terrasbeglazing? 

Neem snel contact met ons op of maak een vrijblijvende afspraak en wij komen bij u langs om de mogelijkheden met u te bespreken.

Scroll naar top