BALKONBEGLAZING

Balkonbeglazing van Fit in Glas

Geniet het hele jaar door van uw balkon!

Het balkon is een veelzijdige lichte ruimte om heerlijk van te genieten. Met een glazen balkonscherm maakt u het balkon nóg veelzijdiger en kunt u het hele jaar door genieten van deze woonruimte.

De beglazing houdt het typische Nederlandse weer met wind, kou en regen buiten, zodat u ook dan van uw balkon gebruik kunt maken en van uw balkon een echte wintertuin maakt. Geniet van een zonnig ontbijt in het vroege voorjaar, een kalmerend kopje thee in uw favoriete stoel, kijkend hoe de regen buiten naar beneden komt, een romantisch diner bij kaarslicht op een herfstavond, een paar kilometer fietsen op de hometrainer en beschut tegen sneeuw en de winterwind.

Balkonbeglazing Lumon Fit in Glas Roosendaal

Diverse mogelijkheden met Fit in Glas beglazingssystemen

Geniet van een zonnig ontbijt in het vroege voorjaar, een kalmerend kopje thee in uw favoriete stoel, kijkend hoe de regen buiten naar beneden komt, een romantisch diner bij kaarslicht op een herfstavond, een paar kilometer fietsen op de hometrainer en beschut tegen sneeuw en de winterwind.

De mogelijkheden met Fit in Glas beglazingssystemen zijn eindeloos, voor iedere wens bieden wij beglazing op maat.

Wintertuin maken van balkon

Je kunt van je balkon eenvoudig een wintertuin maken door het laten plaatsen van een glazen balkonscherm.

Niet alleen maakt u in de winter van uw balkon een echte wintertuin en houdt u de kou buiten, ook kunt u in de zomer simpelweg uw beglazing openen om optimaal te genieten van de zon.

De mogelijkheden met de Fit in Glas beglazingssystemen zijn eindeloos. Wij leveren voor iedere wens en elk project de beglazing op maat.

Balkonbeglazing Lumon Fit in Glas Roosendaal

Voordelen van Fit in Glas beglazingssystemen

Naast het gebruik in alle jaargetijden bieden de Fit in Glas beglazingssystemen u nog veel meer voordelen. Zo beschermt de beglazing bijvoorbeeld uw balkon, voegt het extra veiligheid toe aan uw woning en bespaart het energie.

Beschermt

Door uw balkon dicht te maken met een Fit in Glas beglazingssysteem houdt u regen, sneeuw, wind, stof en vogels uit de buurt van uw balkon.

Daarmee beschermt u het oppervlak en de structuren van uw balkon, en vermindert u het onderhoud en reparatie aan uw balkon, waarmee de levensduur van uw balkon optimaal verlengd wordt.

Daarnaast reduceert u met de beglazing het geluid op uw balkon en in uw woning tot 50%, door het balkon hermetisch af te sluiten van geluiden van buitenaf.

Biedt veiligheid

Door uw balkon te beglazen, zorgt u voor meer veiligheid van uw woning, zeker wanneer uw balkon zich op een lage verdieping bevindt. De glazen units zijn gemakkelijk naar binnen te openen, waardoor deze gemakkelijk en veilig te reinigen zijn, zonder de noodzaak uit te reiken vanaf uw balkon.

Huisdieren en kinderen zijn altijd veilig in een afgesloten balkon en kunnen zorgeloos spelen in deze heerlijke ruimte. Daarnaast sluit de beglazing u veilig af van de buitenwereld met veiligheidsglas, om ongewenste zaken buiten te houden.

Is energiezuinig

U zult met een Fit in Glas beglazingssysteem ook geld besparen op uw energierekening.

Meerdere studies op onze beglazingssystemen laten zien het totale energieverbruik van uw woning aanzienlijk verminderd wordt door het creëren van een solarium.

U houdt de warmte gemakkelijker binnen op koude dagen en op warme dagen kunt u de glazen schermen in zijn geheel openschuiven om frisse lucht binnen te laten.

Soorten beglazingssystemen

Balkonbeglazing Lumon Fit in Glas Roosendaal

Wegklapbaar glas voor uw balkon

Optimaal gebruiksgemak

De glazen panelen van Fit in Glas zijn zeer gemakkelijk opzij te schuiven en in te trekken, waardoor u op verschillende manieren gebruik kunt maken van uw balkon.

De glazen panelen openen gemakkelijk met een handvat soortgelijk aan het handvat van een autodeur.

Zodra deze geopend wordt, schuiven de glazen panelen gemakkelijk richting de muur en vouwt u deze gemakkelijk tegen elkaar opzij. Alle glazen panelen kunnen opzij worden gekanteld, maar u kunt ook een deel dicht laten voor gedeeltelijke bescherming.

Wanneer alle glazen panelen opzij zijn geklapt, kunnen deze worden vergrendeld zodat ze niet zullen bewegen of gaan klapperen in de wind. Een sleutelslot is beschikbaar als accessoire op het handvat, om de balkonbeglazing veilig op slot te doen.

Beglazing vanaf de balkonrailing

Heeft u al een balkonrailing en wilt u hier beglazing aan toevoegen? Dat is mogelijk door elegante aluminiumprofielen aan het plafond en de bovenkant van het bestaande balkonwerk te bevestigen.

Aan deze profielen worden geharde frameloze glazen panelen van 6, 8 of 10 millimeter dik bevestigd, welke winden tot wel 300 kilometer per uur kunnen weerstaan.

De panelen zijn weliswaar stevig, maar zijn licht van gewicht en gemakkelijk te schuiven en opzij te klappen.

De balkonbeglazing is gemakkelijk naar binnen te vouwen, waardoor het intrekbare glas veilig en met gemak te reinigen is, zonder uit te reiken vanaf uw balkon.

Balkonbeglazing vanaf railing Lumon Fit in Glas Roosendaal
Balkonbeglazing Lumon Fit in Glas Roosendaal

Beglazing vanaf de balkonvloer

Voor optimaal zicht en een strak balkon design, is het mogelijk uw glazen panelen van de vloer tot het plafond te laten reiken.

Elegante aluminiumprofielen worden aan het plafond en de vloer bevestigd. Aan deze profielen worden geharde frameloze glazen panelen van 8, 10 of 12 millimeter dik bevestigd.

Deze glazen panelen zijn zeer stevig, maar ook zeer licht van gewicht, waardoor deze gemakkelijk te verschuiven en opzij te klappen zijn.

Bij Fit in-Glas kunt u rekenen op afwerking op maat en talloze opties die uw persoonlijke voorkeur genieten.

Wij denken heel graag met u mee voor de verschillende mogelijkheden.

Wilt u advies of meer informatie over glazen douchewanden, of een glazen inloopdouche? 

Neem snel contact met ons op of maak een vrijblijvende afspraak en wij komen bij u langs om de mogelijkheden met u te bespreken.

Scroll naar top