BALKONBEGLAZING

Uw balkon dichtmaken met balkonbeglazing

Geniet het hele jaar door van uw balkon!

Het balkon is een veelzijdige lichte ruimte en door deze te laten dichtmaken met glas, geniet u het hele jaar door van deze woonruimte. Met balkonbeglazing van Fit in Glas maakt u het balkon, tegen aantrekkelijke prijzen, nóg veelzijdiger. De beglazing houdt het typische Nederlandse weer met wind, kou en regen buiten, zodat u ook dan van uw balkon gebruikmaakt en van uw balkon een echte wintertuin maakt. Geniet van een zonnig ontbijt in het vroege voorjaar, een kalmerend kopje thee in uw favoriete stoel, kijkend hoe de regen buiten naar beneden komt, een romantisch diner bij kaarslicht op een herfstavond, een paar kilometer fietsen op de hometrainer en beschut tegen sneeuw en de winterwind. Ontdek wat wij op het gebied van balkonbeglazing voor u kunnen betekenen en welke prijzen we hiervoor hanteren.

Balkonbeglazing Lumon Fit in Glas Roosendaal

Diverse mogelijkheden als u uw balkon laat dichtmaken met glas

U heeft verschillende mogelijkheden als het aankomt op balkonbeglazing, en dat altijd tegen aantrekkelijke prijzen. Zo schakelt u ons in voor onder andere:

Uw balkon laten dichtmaken met glas voor een echte wintertuin

Door een balkonscherm van glas te laten plaatsen en uw balkon te laten dichtmaken, maakt u van uw balkon eenvoudig een wintertuin. Niet alleen maakt u in de winter van uw balkon een echte wintertuin en houdt u de kou buiten; u opent in de zomer simpelweg uw beglazing om optimaal te genieten van de zon.

De mogelijkheden van onze beglazingssystemen zijn eindeloos. Wij leveren voor iedere wens en elk project balkonbeglazing op maat tegen aantrekkelijke prijzen.

Balkonbeglazing Lumon Fit in Glas Roosendaal

Voordelen van onze beglazingssystemen

Naast het gebruik in alle jaargetijden en de aantrekkelijke prijzen, biedt onze balkonbeglazing u nog veel meer voordelen. Zo geniet u van extra bescherming en veiligheid én bespaart u energie als u uw balkon laat dichtmaken met glas.

Beschermt

Als u uw balkon laat dichtmaken met een glazen balkonscherm, houdt u regen, sneeuw, wind, stof en vogels uit de buurt van uw balkon. Daarmee beschermt u het oppervlak en de structuren van uw balkon. Bovendien vermindert u het onderhoud aan uw balkon, waardoor de levensduur van uw balkon optimaal verlengd wordt. Daarnaast reduceert u met de beglazing het geluid op uw balkon en in uw woning tot 50%, door het balkon hermetisch af te sluiten van geluiden van buitenaf.

Biedt veiligheid

Het dichtmaken van uw balkon met glas zorgt voor meer veiligheid in uw woning, zeker wanneer uw balkon zich op een lage verdieping bevindt. De glazen units zijn eenvoudig naar binnen te openen, waardoor deze gemakkelijk en veilig te reinigen zijn, zonder de noodzaak uit te reiken vanaf uw balkon. Huisdieren en kinderen zijn altijd veilig in een afgesloten balkon en spelen zorgeloos in deze heerlijke ruimte. Daarnaast sluit de beglazing u veilig af van de buitenwereld met veiligheidsglas, om ongewenste zaken buiten te houden.

Is energiezuinig

U zult zich met onze balkonbeglazing ook verbazen over de verlaagde prijzen van uw energierekening. Meerdere studies naar onze balkonbeglazing en andere beglazingssystemen laten zien dat het totale energieverbruik van uw woning aanzienlijk vermindert en dat u dus profiteert van lagere prijzen voor uw energie. U houdt de warmte gemakkelijker binnen op koude dagen en op warme dagen schuift u de glazen schermen in zijn geheel open om frisse lucht binnen te laten.

Soorten beglazingssystemen

Balkonbeglazing Lumon Fit in Glas Roosendaal

Wegklapbaar glas voor uw balkon

Optimaal gebruiksgemak

De glazen panelen zijn zeer gemakkelijk opzij te schuiven en in te trekken, waardoor u op verschillende manieren gebruikmaakt van uw balkon. De glazen panelen openen gemakkelijk met een handvat (soortgelijk aan het handvat van een autodeur). Zodra u deze opent, schuiven de glazen panelen soepel richting de muur en vouwt u deze gemakkelijk tegen elkaar opzij. Alle glazen panelen kunnen opzij worden gekanteld, maar u kunt ook een deel dicht laten voor gedeeltelijke bescherming. Wanneer alle glazen panelen opzij zijn geklapt, kunnen deze worden vergrendeld zodat ze niet zullen bewegen of gaan klapperen in de wind. Om de balkonbeglazing veilig op slot te doen, is een sleutelslot beschikbaar als accessoire op het handvat.

Beglazing vanaf de balkonrailing

Heeft u al een balkonrailing en wilt u uw balkon laten dichtmaken met glas? Dat is mogelijk door elegante aluminiumprofielen aan het plafond en de bovenkant van het bestaande balkonwerk te bevestigen. Aan deze profielen worden geharde, frameloze glazen panelen van zes, acht of tien millimeter dik bevestigd, welke winden tot wel 300 kilometer per uur weerstaan. De panelen zijn weliswaar stevig, maar zijn licht van gewicht en gemakkelijk te schuiven en opzij te klappen. De balkonbeglazing is eenvoudig naar binnen te vouwen, waardoor het intrekbare glas veilig en met gemak te reinigen is, zonder uit te reiken vanaf uw balkon.

Balkonbeglazing vanaf railing Lumon Fit in Glas Roosendaal
Balkonbeglazing Lumon Fit in Glas Roosendaal

Beglazing vanaf de balkonvloer

Voor optimaal zicht en een strak balkon design, kunt u uw balkon laten dichtmaken met panelen van glas die van de vloer tot aan het plafond reiken. Elegante aluminiumprofielen worden aan het plafond en de vloer bevestigd. Aan deze profielen worden geharde, frameloze glazen panelen van zes, tien of twaalf millimeter dik bevestigd. Deze glazen panelen zijn zeer stevig, maar ook zeer licht van gewicht, waardoor u deze gemakkelijk verschuift en opzij klapt.

Vraag nu een offerte aan

Bij Fit in Glas uit Roosendaal rekent u op balkonbeglazing op maat, persoonlijke service en aantrekkelijke prijzen. Wij denken heel graag met u mee als u uw balkon wilt laten dichtmaken met glas. Wilt u advies of meer informatie over balkonbeglazing en de bijbehorende prijzen? Neem snel contact met ons op en vraag een offerte aan of maak een vrijblijvende afspraak via +31 165 76 41 49 of [email protected]. Wij komen dan bij u langs om de mogelijkheden met u te bespreken.

Scroll naar boven