Balkonbeglazing Rotterdam

Balkonbeglazing

Dit balkon in Rotterdam hebben we van balkonbeglazing mogen voorzien, zodat ook met mindere weersomstandigheden optimaal kan worden genoten van het prachtige uitzicht.

In een handomdraai zijn de panelen opzij te schuiven, zodat van het weer genoten kan worden zodra het zonnetje tevoorschijn komt.

Voordelen Balkonbeglazing

Balkonbeglazing houdt regen, sneeuw, wind, stof en vogels uit de buurt van u balkon.

Daarmee beschermt balkonbeglazing het oppervlak en de structuren van uw balkon, en vermindert u het onderhoud en reparatie aan uw balkon, waarmee de levensduur van uw balkon optimaal verlengd wordt.

Daarnaast reduceert balkonbeglazing het geluid op uw balkon en in uw woning tot 50%, door het balkon hermetisch af te sluiten van geluiden van buitenaf.

Balkonbeglazing geplaatst in  Rotterdam door Fit In-Glas Belder 82g 4704 RK Roosendaal
Balkonbeglazing geplaatst in Rotterdam door Fit In-Glas Roosendaal

Vraag direct een offerte bij ons aan

Fit in Glas uit Roosendaal biedt de beste service in beglazingssystemen, van grote tot kleine ideeën. Bent u benieuwd naar de prijs van een glazen wand voor uw pand? Vraag dan direct een offerte aan. Als u benieuwd bent wat wij als specialist in glazen systeemwanden voor u kunnen betekenen, belt u naar +31 165 76 41 49 of [email protected] voor meer informatie.
Scroll naar boven