Balkonbeglazing Systeem

VOOR

Rector Coppenserf Tilburg

Verbeter de kwaliteit van uw woongenot in uw appartement aan de Rector Coppenserf te Tilburg!

Balkonbeglazing is in Nederland een enorme verbetering ten opzichte van een open balkon of solarium met vast glas. Het voordeel van ons balkonbeglazing systeem is dat het kan worden geopend of gesloten voor ultieme flexibiliteit en comfort.

Bij koud, nat of winderig weer kan ons balkonbeglazing systeem gesloten worden voor bescherming. Bij warm en aangenaam weer kan het glazen balkon open gezet worden om frisse lucht binnen te laten. Als het weer er ergens tussenin zit, kan ervoor gekozen worden om het glazen balkon gedeeltelijk te openen.

Wij zijn op werkdagen open van 9:00 – 17:30

Wilt u ook het gehele jaar door kunnen genieten van uw balkon?

Heeft u een appartement aan de Rector Coppenserf te Tilburg en u maakt nu maar een klein gedeelte van het jaar gebruik van uw balkon, maar u wilt eigenlijk het gehele jaar door kunnen genieten van uw balkon? Fit in Glas kan dat voor u regelen.

Wij maken van uw balkon eenvoudig een wintertuin door het plaatsen van het Fit in Glas balkonbeglazing systeem. Ons balkonbeglazing systeem is ontworpen voor maximaal comfort en eenvoudig in gebruik.

Een balkonbeglazing systeem van Fit in Glas heeft u voor uw appartement aan de Rector Coppenserf al vanaf:

€ 4.600,– incl. BTW

Wilt u exact weten wat uw prijs is voor uw balkon, en wat de mogelijkheden zijn voor u als bewoner van de Rector Coppenserf te Tilburg. Wij komen graag bij u langs!

De 5 voordelen van balkonbeglazing

Balkonbeglazing Fit in Glas Balkonglas systemen

1e Voordeel : Vergroot bruikbare leefruimte

Met ons balkonbeglazing systeem, verandert het balkon van een af en toe bruikbare ruimte in een ruimte die het gehele jaar door gebruikt kan worden.

Ons systeem is ontworpen voor maximaal comfort en eenvoudig in gebruik. Bij koud, nat of winderig weer kan het glazen balkon gesloten worden voor bescherming.

Bij warm en aangenaam weer kan het glazen balkon open gezet worden om frisse lucht binnen te laten. Als het weer er ergens tussenin zit, kan ervoor gekozen worden om het glazen balkon gedeeltelijk te openen.

Balkonbeglazing Fit in Glas Balkonglas systemen

2e Voordeel : Telt niet mee in de bruto vloeroppervlakte

Omdat ons balkonbeglazing systeem kan openen en sluiten, creëert het geen permanente, thermisch afgesloten behuizing. (In plaats van een nieuwe binnenruimte te worden, blijft de balkonbehuizing functioneren als – en behoudt het karakter van – een buitenruimte).

Als gevolg hiervan telt het ingesloten balkon niet mee in het totale aantal vierkante meters.

Balkonbeglazing Lumon Fit in Glas Roosendaal

3e Voordeel : Beschermt het balkon en de meubels

Met onze balkonbeglazing worden de balkonstructuur en meubels beschermd tegen externe elementen, waardoor minder reparaties en onderhoud nodig zijn.

Balkonbeglazing Fit in Glas Balkonglas systemen

4e Voordeel : Vermindert geluid en verhoogt de veiligheid

Onze balkonbeglazing fungeert niet alleen als een windscherm tegen wind en regen, het vermindert ook het geluid met 50% en biedt extra veiligheid voor kinderen en huisdieren.

Balkonbeglazing Fit in Glas Balkonglas systemen

5e Voordeel : Vermindert het energieverbruik

Wanneer onze balkonbeglazing gesloten is tijdens de koudere maanden vermindert balkonglas het energieverbruik, waardoor het huis efficiënter verwarmd wordt, met minder warmteverlies.

Stuur Ons Een Bericht

Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met ons op of vul het contactformulier in.


Wij zijn op werkdagen open van 9:00 – 17:30

Vertel ons hoe we contact met je kunnen opnemen.

Documenten uploaden

U kunt hieronder eventueel uw documenten toevoegen.

Hoe kunnen we helpen?
Stel gerust een vraag of laat eenvoudigweg een reactie achter.

Scroll naar boven