Balkonbeglazing systeem

fit in Glas balkonbeglazing systemen voor balkonrenovatie

Fit in Glas heeft een balkonbeglazing systeem speciaal ontwikkeld voor gevelrenovatie van galerijflats. Balkonbeglazing van Fit in Glas  is energiebesparend en onderhoudskosten verlagend, terwijl het wooncomfort toeneemt. 
Met een Fit in Glas balkonbeglazing krijgt de woning niet alleen een nieuw balkon, maar ook een prachtige extra kamer, die het gehele jaar door gebruikt kan worden, en het zorgt ook voor een waardevermeerdering van het appartement.

Balkonbeglazing Fit in Glas Roosendaal

met balkonbeglazing systeem worden de levenscycluskosten van een woning aanzienlijk verlaagd

Balkonbeglazing maakt de reparatie van balkon tot tien jaar overbodig en een van de grote voordelen is de bescherming voor balkonstructuren. De structuren van de balkons zijn vaak van beton en zonder de beglazing zal het betonnen oppervlak veel sneller slijten.

Op een glazen balkon is de relatieve luchtvochtigheid lager en de temperatuur hoger dan buiten de beglazing. Beglazing houdt ook regen en water weg van het balkon. Hierdoor blijven de betonconstructies droger. De balkonbeglazing stelt de behoefte aan balkonreparatie dus tot tien jaar uit.

Meestal wordt een niet-beglaasd balkon om de tien jaar gerenoveerd, terwijl beglaasde balkons op hun beurt om de twintig jaar moeten worden gerenoveerd. De balkons die op deze manier zijn beglaasd, zorgen voor duidelijke besparingen op de renovatiekosten.

Vraag direct een offerte bij ons aan

Fit in Glas uit Roosendaal biedt de beste service in beglazingssystemen, van grote tot kleine ideeën. Bent u benieuwd naar de prijs van een glazen wand voor uw pand? Vraag dan direct een offerte aan. Als u benieuwd bent wat wij als specialist in glazen systeemwanden voor u kunnen betekenen, belt u naar +31 165 76 41 49 of [email protected] voor meer informatie.
Scroll naar boven